Вајлдер: Не ме интересира дали Ортиз има 99, ќе му го сритам стариот задник

Луис Ортиз добро се смееше за време на прес-конференцијата вчера, откако беше запрашан дали е постар од 40 години.

Деонтај Вајлдер исто така не е импресиониран со возраста на неговиот противник.

„Постојано слушам за неговата возраст. Таа возраст е само еден број “.

Сепак, Вајлдер признава дека Ортиз изгледа постар од 40 години.

„Тој ми рече дека има 40 години. Но, во лицето тој изгледа постар. Може да биде 50. Не е важно. Важно е како се чувствувате внатре.

Не ми е грижа колку години има. Може да биде 99. Ако може да излезе во рингот, нека  излезе. Ќе му сритам задникот. Тоа е чисто и едноставно “, додаде Вајлдер.

Вајлдер (34) се смета за фаворит, соодносот е 6-1 во одбраната на титулата во тешка категорија на ВБЦ.

https://www.vbox7.com/play:8a1f12a308
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО