Утре во Радовиш ќе се одржи Државното првенство во борење за У-23

Утре во Радовиш ќе се одржи Државното првенство во борење за У-23.

На душекот во Радовиш се очекува да се појават најквалитените борачи, а Бучим, како и секогаш, да биде добар домаќин.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО