Утре од Кочани почнува серијата на семинари на Аикидо федерацијата на Македонија

135

Кочани е првата појдовна станица на серијата семинари и натпревари на Аикидо федерацијата на Македонија и реално аикидо во овој месец.

КРА Нико од Кочани и мајсторот Николчо Гоцев утре се домаќини на првиот семинар и натпревари.

Потоа следуваат Скопје, Струмица и Белград (Србија), за се да се заврши на 22 декември во Истанбул – Турција.

Ipon.mk