УФЦ ќе ја почне 2021 година со борби на Борбениот остров

Претседателот на УФЦ, Дана Вајт, рече дека Конор Мек Грегор ќе направи спектакуларно враќање во УФЦ. Навестуваше забави, концерти и секакви други забавни активности. Сега, според гласините, УФЦ ја започнува новата година со битки на островот Јас во Абу Даби.

Според непотврдени гласини, натпреварувањето на 16 јануари, како и УФЦ 257 ќе се одржат на Борбениот остров. Ова се дозна од договорите што ги потпишаа борците за овие датуми.

Конор Мек Грегор на 23 јануари ќе се сретне со Дастин Пориер на УФЦ 257. Сè уште не е потврдено, но се чини дека двајцата ќе се борат на островот Јас.

Вајт рече дека има големи планови за враќање на „Озлогласениот“ и ќе го направи настанот незаборавен.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО