УФЦ му плати на Федор многу пари за да го внесе во играта на УФЦ 5

За сите беше изненадувачки да се види името на Федор Емелијаненко во видео играта УФЦ 5.

Изненадувањето дојде бидејќи „Последниот император“ никогаш не се согласи да потпише со УФЦ. Дана Вајт не успеа да го убеди Емелијаненко да се приклучи на неговата организација. До денес, Дана жали што не го регрутирал Федор во своите редови.

Вајт неодамна го коментираше појавувањето на Емелијаненко (40-7) во видео играта УФЦ 5. Дана откри дека му била платена непристојна сума пари.

„Дали летав на островот за да добијам дозвола да ја користам сликата на Федор во играта на УФЦ 5? Хахаха, не, не требаше. Но да, Федор ќе биде во игра.

Како го направив тоа? Не ни знам, мислам дека тој самиот сака да биде во оваа игра или му плативме непристојна сума пари. Не знам, можеби и двете“, изјави Вајт.

Федор се повлече од ММА претходно оваа година.

https://twitter.com/MMAUNCENSORED1/status/1699804432572076203?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1699804432572076203%7Ctwgr%5Eff31012b1eb32bca948ea8f4d33fe131d23a167e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fmedia.html%3Ftype%3Dtext2Fhtmlkey%3Dcb7145f1731b4c328f8e4d2201854ceaschema%3Dtwitterurl%3Dhttps3A%2F%2Ftwitter.com%2FMMAUNCENSORED1%2Fstatus%2F1699804432572076203image%3Dhttps3A%2F%2Fabs.twimg.com%2Ferrors%2Flogo46x38.png

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО