Трофејниот каратист Иво Цветковски му кажа збогум на ергенскиот живот (ФОТО)

Ivo Cvetkovski se ozeni

Еден од најтрофејните каратисти во Македонија, Иво Цветковски, му кажа збогум на ергенскиот живот.

Синоќа стави крај на слободниот живот, се надеваме не и на каратето, бидејќи го очекува Светското првенство во Линц-Австрија.

Детали очекуваме во текот на денот како поминала вереничката веселба!

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО