Три бронзи за каратистите на Балканското првенство првиот ден

На Балаканското карате првенство за кадети, јуниори и У-21 во Риека, Хрватска, на досега завршените натпревари македонските каратисти освоија три бронзи.

Медали ги освоија:

Симон Петрески -76 кг јуниори

Андреј Ангеловски  -76 кг јуниори

Рушти Реџеп -63 кадети

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО