Традицијата продолжува: И годинава семинар за реално аикидо „Пелистер 2018“

40

Традиционалниот меѓуанроден летен семинар за реално аикидо „Пелистер 2018“ ќе се одржи од 17 до 19 август.

Семинарот ќе водат инструкторите Ана Врачаревиќ носител на мајсторски појас 9 дан, Ѓуро Илиќ – 7 дан, Игор Петровиќ – 6 дан и Даен Чавковски – 5 дан.

Во склоп на семинарот ќе се одржи и полгање за појаси.