Тарик Весели против Хуаншули на Јуниорскиот куп на нациите во Врбас

Денес на Јуниорскиот куп на нациите во Врбас, Србија, Тарик Весели ќе ги одмери силите со Казакстанецот Хуаншули.

На турнирот учествуваат боксери од 10 држави со 99 боксери – 73 во машка и 26 во женска конкуренција.

Македонија настапува само со Весели.

63 кг Тарик Весели – Жанарбек Хунашули (Казакастан)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО