Судот му одреди пртвор на Александар Емилијаненко (ВИДЕО)

85

Окружниот суд во Краснодар му одреди притвор на скандалозниот ММА борец, Александар Емилијаненко. Братот на Федор Емелијаненко беше уапсен на 21 јануари. Причината за апсењето е хулиганство.

Првичниот рок за притвор е седум дена. Според руските медиуми, Александар Емелијаненко се вклучил во борба пијани луѓе.

Ова не е прв судир на ѕвездата со судскиот систем. Тој беше приведен за тепање и сексуално насилство.

https://youtu.be/YccljcrCVSE