Стојанов, Јованов и Цинцовски пеливански победници во Пугулево

Александар Стојанов, Фиданчо Јованов и Тоше Цинцовски се победници на пеливанскиот турнир во село Пугулево кај Радовиш во прва, втора и трета рака.

Турнирот се одржа по повод верскиот празник Свети Спас (Спасовден).

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО