Стипе Миочиќ и Вајлдер во серијата Билиони (ФОТО)

Двајца славни борци се појавија во последната епизода во серијата Билиони на Шоутајм.

Во осмата епизода од четвртата сезона, поранешниот и сегашн вработен Аксе Капитал се бори во хуманитарен боксерски меч, а во подготовките за борбата и помагаат поранешниот шампион на УФЦ, Стипе Миочиќ и шампионот на ВБЦ, Дионтеј Вајлдер.

Миочиќ му помага на поранешниот вработен Аксе Капитал, додека Вајлдер е во аголот на Долар Бил.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО