Стефан Цубалевски е прогласен за најдобар судија на „Златна војводинска ракавица“

Стефан Цубалевски е прогласен за најдобар судија на Меѓународниот боксерски турнир за јуниори „Златна војводинска ракавица“.

На 40.„Златна војводинска ракавица“ настапија 226 млади боксери од 24 држави во светот.

Македонија настсапи со тројца боксери кои беа поразени во првото коло.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО