Стапот или раката – винг чун вештини во Скопје (ВИДЕО)

Mirko kung fu demonstracija so edna raka

Стапот или раката.

Погледнете ги мајсториите на винг чун мајсторите од Македонија што беа демонстрирани во Скопје пред некое време под будното око на мајсторот на оваа вештина Мирослав Тодоровски – Мирко.

Овде може да го погледнете видеото.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО