Среќна и Нова олимписка 2020 година!

941

Среќна Нова 2020 година!

Многу среќа, здравје, успех и љубов ви пожелува редакцијата на Ипон.мк!

Во олимписката година ви посакуваме успех и гордо да го развеете македонското знаме во Токио, да ја слушнеме македонската химна и сите да се радуваме.

На континенталните и светските настани успесите да бидат поголеми од 2019 година и да покажеете дека боречките спортови се огледалото на македонскиот спорт!