Спартанецот Ристо Димитров истрача 45 км и совлада75 препреки на три спартански трки (ФОТО)

219

Спартанецот во душа, Ристо Димитров – Чурино, денеска ги заврши трите спартански трки во спринт, спирит и бист во должина од 45 километри и со 75 различни препреки. Вакво нешто и успева намногу малку луѓе.

Трката се одржа во Џебел Сифах во Оман.

Имате можност преку фотографиите да се уверите колку била тешка и  исцрапувачка трка за нашиот ММА борец.