Симулација на борбата меѓу Хабиб и Фергусон (ВИДЕО)

39

Хабиб Нурмагомедов и Тони Фергусон на 18 април би трбало да се борат за титулата на УФЦ волесна категорија.

Претседателот на УФЦ, Дана Вајт најави дека борбата ќе се одржи и покрај пандемијата од коронавирусот, меѓутоа се уште не се знае точната локација. Едната опција е во Дубаи, другата е во САД, но без публика.

За дополнително да ја загрее атмосферата пред борбата УФЦ објави симулација од нивната борба. Во симулацијата има неколку пресврти и Хабиб и Фергусон се наоѓаа на подот.

https://www.instagram.com/tv/B-IQuhrHdJa/?utm_source=ig_embed