Шлеменко жестоко го нокаутираше Манхоеф на Белатор 133! (ВИДЕО)

219

mma-bellator-cage

Поранешниот шампион во средната категорија на Белатор, Александер Шлеменко, се врати со атрактивна победа над Мелвин Манхоеф во главниот меч на ММА настанот Белатор 133. 

Манхоеф падна на подот уште по првиот удар, но потоа доби уште неколку, за секој случај, пред судијата да ја прекине борбата.

http://youtu.be/7kzCocyiVfg