Шевченко, Адесања и Волкановски ја красат насловната страница на УФЦ 5

ЕА Спортс официјално ги претстави новите корици за своето петто издание на култната спортска симулација на УФЦ. Фановите на компјутерските игри сигурно биле фасцинирани од фактот што таму гордо стојат три од најголемите ѕвезди во светот на ММА – Валентина Шевченко, Израел Адесања и Александар Волкановски.

Киргистанката и Австралиецот со македонско потекло се заедно на стандардната верзија на играта, додека „Изи“ е на насловната страница на специјалното издание.

На 7 септември доаѓа и официјалното претставување на УФЦ 5 кога ќе биде објавен и датумот на неговото излегување.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО