Шаолинска мајсторија на…!

208

Predrag kug fu

Можеби човеков ви изгледа како монах од прочуениот свет храм Шао Лин, каде што се вежба кунг фу, но ова е шаолинско мајсторство од Македонија.

Предраг Петрески долги години вежба кунг фу, а за неговата вештина и мајстории може да се уверите од приложената фотографија.

ipon.mk