Селфи со надеж за медали од Европските игри!

selfi od baku

Селфи на нашите учесници на Европските игри во Баку, Азарбејџан, во олимпиското село, од кои очекуваме добри резултати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО