Сангмане го победи најдобриот борец на Тајланд-Панпајака (ВИДЕО)

sangmaneepanpayak

На Раџадамнерн стадионот во Бангкок се одржа судирот на врвните мај тај борци на тежина од 58 килограми.

Сангмане Сор. Тиенпо (црвено ракавици) со судиска одлука по 5 рунди го победи Панапјака Џитмуангнона кој во последните три години ја освојуваше наградата за најдобар борец на Тајланд.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО