Саенчаи го ноакутира Иранецот Бидели (ВИДЕО)

Саeнчаи ја продолжува победничката низа.

Во втората борба овој месец 38-годишната мај тај легенда на Тај фајт во Након Си Тхамарту во втората рунда гонокаутира Џавада Бидели.

Саенчаи го сопре Иранецот со три удари со коленото во телото и удар со лактот.

На почетокот на месецот во Дубаи на поени го победи Украинецот Валери Абраменко.

https://www.youtube.com/watch?v=qLG0oaUBodE

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО