Ристо Димитров организираше одбележување на Светскиот ден на џудото во Оман

92

И тоа се случи, во Оман одбележан Светскиот ден на џудото 28 октомври.

Главен протагонист е нашиот Ристо Димитров – Чуринот и неговиот ЏК Чурин и како што вели тој по покровителство на Џудо федерацијата на Македонија.

Ipon.mk