Римејкот на „Кикбоксер“ на Ван Дам покажува дека ГСП е во топ форма (ВИДЕО)

109

kikbokser-udar-nova-verzija

Приврзаниците на филмската класика од 1989 година долго време го чекаат римејкот на овој филм кој беше голем хит. Новата верзија на „Кикбоксер“ на публиката и нуди уште повеќе акција и актерски состав, со долгогодишно искуство на боречките сцени, повеќе од сигурно е дека филмот  е возбудлив.

https://youtu.be/dXNsWB34VUo

Дејв Баутиста, Жорж Сент Пјер, Каен Веласкез, Џина Карано, Џо Шилинг, Тајрон Вудли и уште многу ѕвезди од светот на боречките спортови учествуваат во холивудската продукција.

https://youtu.be/2BgSWD22hpw

Жорж Сент Пјер не и се врати на професионалните ММА борби, но во слободно време напорно тренирал, при што се стекнал и со актерски вештини. Го прикажуваме краткиот видео клип со неговата реинкарнација на ликот на Кави. Фанови, која од двете верзии на „Кикбоксер” повеќе ви се допаѓа?

https://youtu.be/oZ-I_G61MEw