Разочарувачки настап на борaчите на Европското првенство во Полска

Разочарувачки настап на нашите борачи на Европското првенство во борењево Варшава, Полска, од пет борби пет порази.

Егоров има шанси за репасаж, бидејќи неговиот противник е полуфиналето.

Резултати
-61 кг Владимир Егоров – Андрил Џелеп (Украина) 0-7
-70 кг Фати Вејсели – Даниел Антал (Унгарија) 4-7
-79 кг Дејан Митров – Акшарбек Гуалев (Русија) 0-10 (ТТ)
Репасаж
Дејан Митров – Арман Авагјан (Ерменија) 1-12 (ТТ)
-97 кг Могамедгаџи Нуров – Елизбар Одикадѕе (Грузија) 0-5

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО