Рафаела Силва: Моето семејство не ме виде како ја освоив титулата – немаа пари за билети!

125

Rafaela Silva miks

„Не, моето семејство не виде како ја освоив титулата, бидејќи немаа доволно пари за билети за да ме гледаат во живо.

Никогаш не сме имале пари.

Имав тежок живот. Тие исто така. Се надевам дека ќе можам да им помогнам да живеат подобро.

Се надевам и дека ги инспирирав сиромашните деца ширум светот, да продолжат да веруваат во своите соништа.

Понекогаш тие стануваат реалност … Дури и без пари“, изјави олимписка шампионка во џудо, Рафаела Силва од Бразил.

rafaela Silva Brazil