Путин во ММА издание!

Путин и Даниел Ваихел

Претседателот на Русија, Владимир Путин, не ја пропушта можност да го покаже својот афинитет кон боречките спортови и вештини, но да се прикаже и како дел од нив. 

ММА борбите на Олимпискиот стадион во Москва беше мегаднот на кој ги одмерија силите ММА борците, а Путин се сликаше со повеќемина од овој настан, како што е ѕвездата Даниел Вајхел (трет од лево кон десно) од ММА Спирит, кој ја освои глобал титулата во М1. Вајхел е најдобриот германски борец во ММА.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО