Помогнете му на Мајк Тајсон да си одбере нокаути за филм! (ВИДЕО)

224

Zelezen Majk

Легендарниот боксер, Мајк Тајсон, на својот Јутјуб канал постави видео со сите негови 43 нокаути во кариерата. На тој начин „Железниот Мајк“ сака публиката да му помогне да ги одбере најдобрите 10 нокаути, кои ќе се прикажат во документарниот филм „Приказната за Мајк Тајсон“.

Целиот проект го спремаат Џејми Фокс и Мартин Скорцезе.

https://youtu.be/T_mnWXhS_es