Погледнете го одличното интервју со Конор Мек Грегор за сексот, за Сивер…(ВИДЕО)

konor so  origami

Конор Мек Грегор ситно брои до петтиот по ред испит во УФЦ, против Денис Сивер. До тогаш одработува голем број на медиумски обврски, вклучувајќи го и интервјуто, со кое во целост воодушеви. Ирецот уште еднаш покажа дека е голем „кулер“ и човек кој го разбира „шоу бизнисот“.

 Конор беше принуден да одговора на провокативни прашања, дури на тројца водители, а на секое прашање даде соодветен одговор со кој ги „затнат“ устите на водителите. Уште еднаш својот противник го нарече „наци“, ги коментираше забавите со Дана Вајт, а особено незгодно беше прашањето за одржување на долгогодишната врска со неговата девојка. Конор имаше подготвен одговор и на ова прашање, изјавувајќи дека тајната е никогаш нема го видите како шета со девојка на плажа, но затоа повремено ја спушта во хоризонтална положба.

http://youtu.be/lGvgjZkXDJ8

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО