Резултати од Белатор 132

bellator-logo

ММА настанот Белатор 132 се одржа денеска во Темекула, Калифорнија, а на програмата беше средабата меѓу шампионот Патрицио Фреира и предизвикувачот Даниел Штраус.

 Штраус активно ја започна првата рунда, но потоа Фреира со поголема сила и динамичност во третата рунда успеа да го приклешти противникот и да ја одбрани титулата во лесната категорија.

 Еве сите резултати од Белатор 132:

 Патрицио Фреира го победи Даниел Штраус со клуч (РНЦ, 4 рунда, 4:49)

Георги Караканијан го победи Буба Џенкинс со пренос (1 рунда, 1:49)

Џиргил Звикер го победи Хјустон Александер со судиска одлука (29-28, 27-30, 29-28)

Фернандо Гонзалез го победи Мариус Заромски со судиска одлука (30-27, 30-27, 30-27)

 Џон Салтер го победи Дастин Jacoс со клуч (РНЦ,2 рунда, 3:33)

Еверет Камингс го победи Хектор карило со пренос (2 рунда, 1:55)

Стив Козола го победи Џонатан Ривера со ТКО (страјкс, 2 рунда, 1:25)

Дерек Андерсон го победи Дени Наваро со ТКО (страјкс, 3 рунда, 3:5)

Алберт Моралес го победи Фабијан Гонзалес со клуч (РНЦ, 2 рунда, 3:12)

Крис Херера го победи Лук бандоле со KO (2 рунда, 3:31)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО