Погледнете го недозволениот удар со колено на Мек Грегор и кој му зборува на Вајт

Конор Мек Грегор направи сé во борбата со Хабиб за да го победи, но не успеа. Дури се послужи со серија од недозволени работи, а интересно е тоа што Херб Дин дури не му одзеде поени, а за дисквалификација не станува збор. Мек Грегор го држеше Хабиб за шорцевите, го држеше за ракавиците, се држеше со раце и нозете за мрежата и врв на е задавањето на недозволен удар со колено додека Хабиб си обидува да му направи кимура и го повика Дана Вајт да гледа.

Хбаиб ветуваше дека ќе го претепа Мек Грегор и дека ќе му каже на Дана Вајт што не му се допаѓа кај Ирецот, што и го направи.

Ова видео покажува дека има правила, но тие не важат за сите. Конор Мек Грегор можеше да биде дисквалификуван по овој удар, но Херб како да не го виде.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО