Погледнете ги борбите на Муаремовски и Нуришов и на Регионалниот тим против Италија (ВИДЕО)

54

Македонските боксери Денис Муаремовски и Алмир Нуришов пред десетина дена настапија за Регионалниот тим против репрезентацијата на Италија во Подгорица, кој заврши со победа на селекцијата на нашите боксери од 12-6. Покрај нив во составот на Регионалниот тим беше и тренерот Ристе Грбев кој го предводи Пинк Пантер во РБЛ.

Може да ги погледенете борбите на нашите репрезентативци и останатите борби.