Петка за Вардар во Белград – 3 злата и 2 сребра

141

На меѓународниот турнир во борење „Победник“ во Белград-Србија, борачите на Вардар освоија 5 медали – 3 златни и 2 сребрени.

Медалите ги освоија:

 Пионери

68 кг Кристијан Славевски 1 место

75 кг, Стефан Димчевски 1 место

57 кг Ангел Јовчевски 2 место

Кадети

43 кг Марија Спирковска 1 место

71 кг Томи Николовски 2 место