Пет медали за македонските борачки во Загреб (ФОТО)

Вчера на Меѓународниот турнир „Херкул“ во Загреб, Хрватска, борачките на ПБК Безбеднотс освоија пет медали.

Освојувачи на медалите се: Антонија Тодоровска – златен медал, Бојана Лазаревска и Олгица Коцева – сребрени и Емилија Илијевска и Леона Топаловска – бронзени.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО