Песна за шампионката Вероника-Веци Костовска!

8.Вероника КостовскаVeronika maturant
Веци во втора клупа седеше
и само петки редеше.
За каратето душа даваше
и никого рамнодушен не оставаше.
Таа е убавицата наша
а во иднина гордост ваша.
Таа со нејзината витка става
ни беше девојка права.
Шифра:Веци.
П.С. Не можам на тренинг сум
За 10 години:Светски Првак

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО