Пелистер го одржа традиционалното полагање за деца

Завчера во Џудо клубот Пелистер од Битола се одржа традиционалното полагање за деца.

Дан комисијата на ЏФМ предводена од Ѓуро Илиќ и членовите изразија задоволство од она што го демонстрираа младите надежи на Пелистер.

Илиќ верува дека во младите џудоки се кријат идните шампиони.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО