Паунд фор паунд најуспешен на Државното првенство во џиу џица

Паунд фор паунд од Битола со 20 медали е најуспешниот клуб на Државно првенство во џиу џица кое се одржа вчера во Скопје. Втор е штипски Осенсеи, трет Дан кју од Скопје, а на четвртата позиција е Карлос Маја од Скопје

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО