Ова е новиот Брус Ли! (ВИДЕО)

brus nov

Легендата за Брус Ли и понатаму живее. Тоа најдобро покажува ова мало детенце со неверојатен талент.

Снимката на ова 4-годишно детенце од Кина, кое одлично ракува со нунчаки и совршено го имитира легендарниот мајстор стана нов хит на ЈуТјуб.

Погледнете зошто.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО