ОУ „Круме Кепески“ карате шампион меѓу училиштата

Bitola karate uci

Bt 3

Вчера во Битола се одржа Државното училиштно карате првенство. На првенството учствуваа 230 натпреварувачи од 61 училиште од нашата земја. Најуспешни беа каратистите од ОУ „Круме Кепески“ од Скопје, потоа седуваат „Тошо Велков Пепето“ од Кавадаци и „Ѓорче Петров“ од Прилеп.

Bt 4

Bitoa karrate uci 2

 

rezulltati od ucillisniot karate turnir vo Bitola

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО