Олимпискиот шампион Трстена на кафе за борењето со Тупурковски и Спасески (ФОТО)

140

Олимпискиот шампион Шабан Трсетна по некое време отсуство од Македонија се врати, но времето не го губи, туку контактира со сите пријатели од спортот и надвор од него.

За овие неколку дена то се сретна и пиеше кафе во опуштена атмосфера со првите луѓе на Македонскиот олимписки комитет и Агенцијата за млади и спорт, Васил Тупурковски и Марјан Спасески.

Повеќе од сигурно олимпискиот шампион имал што да им каже на Циле и Марјан како да се дојде до посакуваните резултати во бортењето, односно како да се појават нови Шабан Трстена, Шабан Сеидиу, Зоран Шоров и Могамед Ибрагимов.