Обама подготвен за бокс!

 

Obama bokser

Претседателот на најмоќната земја во светот, Барак Обама и неговата сопруга Мишел, покжаа мускули.

Дали Обама се подготвува за боксерски меч или на колегата од спротивната страна, Владимир Путин, му покажува дека и тој ги практикува боречиките вештини, посебно кога тоа треба да се прикаже во една поинаква цел, односно на Денот на спортот. 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО