Новинар предупредува: Конор, внимавај да не зваршиш во јама! (ВИДЕО)

Ирскиот новинар чија специјалност е криминалот, Пол Вилијамс, сериозно го предупреди Конор Мек Грегор. Причината за ова предупредување е неволјата во која се вклучи Ирецот. Тој се степа во бар со тројца мажи. Се покажа дека е ден од нив е член на локалната мафијашка организација.

„Во моментов Конор Мек Грегор се наоѓа во сериозна опасност. Веројатно не по своја вина се замешал со исклучително опасни луѓе. На нив не им е гајле и може да го стават и во јама со помии. Ако не ја напушти држвата во следните 48 часа, полицијата мора да го најде и да му објасни дека неговиот живот е во опасност. Ова е сериозна работа”, вели Велијамс.

https://youtu.be/osyMpd7arr0

.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО