Нова најава за „Роки 7“ со Силвестер Сталоне (ВИДЕО)

Silvester stalone vo creed

Кон крајот на ноември во САД почнува да се прикажува новото продолжениек за Роки Балбоа.

Филмот се вика „Creed“, а во Европа треба да почне да се прикажува во почетокот на следната година.

Во ова продолжение на поранешниот светски шампион Роки Балбоа (Силвестер Сталоне) е тренер и ментор на Адонис Крид, син на починатиот пријател и ривал Аполо Крид.

Излезе и друга најава за филмот во режија на Рајан Куглер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО