Наежете се! Кратка најава за Белатор 206 ви ја смрзнува крвта во жилите! (ВИДЕО)

Настанот Белатор 206 е настан кој веројатно ја носи најголемата борба во историјата на втората најголема ММА промоција во светот и продолжение на еден голем ривалитет. Погледнете ја кратката најава на кој авсушнотс не и треба подолго времетраење.

Кога на настанот имате вакви четири MMA фаци како Ремпјеџ Џексон, Вондерлеј Силва, Рори Мек Доналд и Гегард Мусаси, навистина не ви е потребно многу да направите врвна најава. И Белатор навистона така и направи. За 20 секунди имате четири кадри од секој борец, со тоа имате совршено вклопена музика  и сето тоа на крај доведува до најва која ни дава до знаење како е можно со малку материјал да се направи нешто добро.

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО