Невидено карате мајсторство со нунчаки ножеви на еден Полјак! (ВИДЕО)

Ksper borovski so noncaki

Карате мајсторот од Полска, Кацпер Боровски, изведе навистина опасна вежба со своите нунчаки ножеви. Тој стави ножеви на нунчаките и започна да ги врти навистина импресивно.

Во продолжение, погледнете ја вештината со која располага Полјакот и со која ретко кој може да се пофали…

https://youtu.be/lCIb-01BreM

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО