Неверојатен скок во вода на Елмедин Сејфулау (ВИДЕО)

134

За овој скок на нашиот надежен борач Елмедин Сејфулау во водите на езерото во Сарај може да му позавидат и многу скокачи во вода.

Погледнете го скокот на нашиот репрезентативец ТУКА.