ММА борец прокоцка 200.000 долари во казино

70

Рускиот ММА борец Вартан Асатријан прокоцка 200.000 долари во казино. Ова го изјави еден од вработените во казиното во Сочи кој бил очевидец. Борецот утре вечер ќе влезе во кафезот. Ќе се бори во „Фајт најт Глобал“.

„Не сум разговарал со Вартан. Можете да очекувате сè од него. Едноставно, не разбирам зошто воопшто се бори во ММА, кога располага со такви пари“, додаде Гаџиев.