Минхен сала на честта 2015: Ивица Алексовски меѓународен инструктор на годината!

176

Priznaznie za Ivica od Minhen

Синоќа на големата свеченост организирана во Минхен, Германија, за својата работа во боречките спортови, како џит кун до и барзилско џиу џицу, Ивица Алексовски, доби награда за својата работа во 2015 година „Меѓународен инструктор на годината“ на манифестацијата „Минхен сала на честта 2015“.

Ivica i Zoran vo Minhen

Додека Зоран Петковски ја доби наградата за „Животна посветеност 30 +години“ како тренер за џит кун до и кик бокс.

Zoki i izbranite

Ова е убаво признание за нашите врвни мајстори на овие боречки спортови. Веруваме дека ова е мотив повеќе од нивните клубови да излезат уште поголеми мајстори и натпреварувачи кои достојно ќе ја презентираат Македонија на спортски план.

Minhen demonstracija

Izbranite vo Minhen

 

Ivica i Sintija Rotrok vo MInhen

 

ipon.mk/В.Д.