Милан Трендов дебитираше на Ландесзихтунг турнирот во Германија (ВИДЕО)

278

blagoj-trendov-so-sinot-koj-se-borese

Милан Трендов дебитираше во Ландесзихтунг турнирот во Греманија за Витен Анен за деца до 10 години. Милан тргна по стапките на татко му Благој Трендов, поранешен борач на Спартак и менаџер и сопстевнкик на клуб во Германија.

Милан извојувал една победа и два порази, но морал да се бори во потешка категорија, а требало да настапи до 34 килограми.

Сепак, се очекуав под стручен надзор да израсне во врввен борач.

Видео.